TRANSPORTURI AGABARITICE

Transporturile agabaritice se efectueaza pentru obiecte care depasesc greutatea si/sau dimensiunile (lungime, latime, inaltime) standard autorizate pentru traficul rutier de marfuri. Serviciile logistice pentru transporturile agabaritice includ studii de traseu, obtinerea autorzatiilor speciale de transport, asistenta tehnica de specialitate la incarcarea/descararea marfii pe trailer si escorte transporturi agabaritice autorizate.

Compania noastra furnizeaza servicii complete de transport agabaritic, astfel incat marfa sau utilajele de constructie sau agricole ale dumneavoastra sa ajunga in conditii de maxima siguranta la destinatie. Tratam fiecare transport cu seriozitate si profesionalism, oferind cele mai bune solutii logistice. Alegem cele mai bune rute nationale sau europene pentru ca transportul sa se finalizeze in timp util.

Transporturile speciale necesita deopotriva o coordonare atenta si o logistica exceptionala si se realizeaza cu echipamente specifice, ce satisfac cele mai exigente cerinte si raspund celor mai complexe posibilitati de transport.

Ā 

Esti pregatit pentru o discutie?

Contacteaza-ne chiar acum, iar echipa noastra te ajuta cu placere! Fie ca ai nevoie de ajutor
cu privire la un subiect anume sau doresti o oferta de pret, iti stam la dispozitie.