Despre noi

IRMA SC BTP GOLD SRL este o afacere de familie cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu ceea ce ne permite efectuarea de transporturi agabaritice si grele in toata Europa si Asia de Vest cu mare profesionalism,avand ca obiect de activitate transportul agabaritic, colaboreaza pentru a oferi clientor lor cele mai bune si rapide servicii, de la transportul utilajelor de constructii – escavatoare, buldoescavatoare, buldozere, cilindrii compactori, vole, dumpere, concasoare, statii de sortare, statii de asfalt, statii de betoane – sau al utilajelor agricole – combine, tractoare, silozuri – in zonele rurale, pana la transportul intern si international de structuri metalice agabaritice, rezervoare, transformatoare, motoare, generatoare, ambarcatiuni, tramvaie, vagoane si locomotive de tren.

Calitatea serviciilor oferite clientilor si rezolvarea provocarilor lansate de acestia sunt posibile doar prin efortul echipei noastre, care dispune de cea mai inalta pregatire. Datorita seriozitatii si a sigurantei cu care tratam fiecare proiect de transport in parte, ne-am construit un renume in acest domeniu, de aceea suntem alegerea celor ce-si doresc un partener de incredere, ce poate veni cu solutii eficiente si rentabile.

Astfel daca vorbim despre transport agabaritc, fie intern, fie international, compania noastre nu se pot gandi decat la satisfactia clientilor, care, pana in prezent, s-au declarat multumiti de conditiile de transport oferite.

Beneficiind de un parc auto cu peste 6 autocamioane şi remorci telescopice de tip megatrailer cu 2, 3, 4 axe semi-uşoare, uşoare sau trailere suntem capabili să oferim soluţii eficiente de transport agabaritic. De asemenea, ne ocupăm de obţinerea autorizaţiilor de transport pe întreg teritoriul Uniunii Europene, împreună cu asigurarea serviciilor de escortă. Toate aceste servicii asigură deplasarea rapidă şi în maximă siguranţă a bunurilor transportate.